Gilles Simon favorit al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy 2015

1312 vizualizari
Gilles Simon favorit al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy 2015

Francezul Gilles Simon (numarul 14 ATP) este principalul favorit al turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy, editia 2015, care va avea loc in perioada 18-26 aprilie, la Arenele BNR din Bucuresti.

Organizatorul turneului, Bogdan Enoiu, directorul agenției McCann-Erickson, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa: ”Vom aniversa 20 de ani de la prima editie. Au fost vandute toate cele 250 de abonamente in valoare de 140 de lei, in conditiile in care biletele la toate meciurile turneului costa 180 lei. Totodata, au fost deja vandute 60 la suta dintre biletele de la semifinale si finale”.

Enoiu a mai anuntat ca Marius Copil va primi unul dintre cele trei „wildcard”-uri care vor fi acordate pentru tabloul de simplu, celelalte doua urand sa fie comunicate la o alta conferinta de presa.

Bogdan Enoiu a precizat ca sambata, 25 aprilie, este programat meciul demonstrativ de dublu, cand vor intra pe terenul central Ilie Năstase, Andrei Pavel, Henri Leconte și Mansour Bahrami. El a mai spus ca bugetul total al turneului se ridica la un milion de euro.

Francezul Gilles Simon este principalul favorit al turneului de la Bucuresti, urmat de Ivo Karlovic (Croatia), Guillermo Garcia-Lopez (Spania) si Lukas Rosol (Cehia). Gilles Simon a mai castigat editiile 2007, 2008 și 2012, Rosol a iesit invingator in 2013, cand l-a invins in finala pe Guillermo Garcia-Lopez.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X