Marian Dragulescu aduce Romaniei a doua medalie la Campionatele Mondiale de la Glasgow

1182 vizualizari
Dragulescu se antreneaza pentru Campionatele Europene

Dragulescu se antreneaza pentru Campionatele Europene

Romanul Marian Dragulescu a cucerit medalia de argint in proba de sarituri din cadrul Campionatelor Mondiale de gimnastica artistica editia 2015, clasandu-se pe locul al doilea in finala desfasurata duminica la Glasgow, cu 15,400 puncte, anunta AGERPRES.

Medalia de aur a revenit nord-coreanului Ri Se-Gwang, cu 15,450 pct, iar cea de bronz americanului Donnell Whittenburg, cu 15,350 pct.

Aceasta este a doua medalie obtinuta de delegatia Romaniei la competitia din Scotia, dupa bronzul castigat de Larisa Iordache la individual compus feminin.

Marian Dragulescu, retras din activitate dupa JO 2012 de la Londra, a revenit in competitie la inceputul acestui an, cu dorinta de a participa la Jocurile Olimpice 2016, iar performanta reusita la Glasgow ii asigura prezenta la Rio de Janeiro, anul viitor.

La aproape 35 de ani (ii va implini pe 18 decembrie), Dragulescu este cel mai titrat gimnast roman, avand in palmares opt titluri de campion mondial si noua titluri de campion continental.

La Jocurile Olimpice, el a cucerit o medalie de argint (la sol) si doua de bronz (la sarituri si pe echipe), toate in 2004, la Atena.

Alte stiri

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X