Halep a fost remarcata de presa internationala

1504 vizualizari
Simona Halep, nominalizata in echipa de Fed Cup a Romaniei pentru mediul cu Cehia, din 6-7 februarie

Simona Halep, nominalizata in echipa de Fed Cup a Romaniei pentru mediul cu Cehia, din 6-7 februarie

Simona Halep a fost remarcata de presa internationala si a considerat astfel normala victoria pe care jucatoarea romana a inregistrat-o, luni, in meciul cu italianca Flavia Pennetta, din optimile de finala ale turneului Miami Open.

Simona Halep a ajuns la a 13-a victorie consecutiva si s-a califiact in sferturile de finala ale turneului de la Miami.

„Excelenta Pennetta se preda unei jucatoare in mare forma”, a titrat livetennis.it.

„Halep zboara, Pennetta cedeaza pentru prima data in fata romancei”, a titrat si site-ul oktenis.it, care a continuat: „Ultima lor intalnirea avusese loc la US Open, cand sportiva din Brindisi ajungea in semifinale, iar romanca nu devenise inca jucatoarea de temut care pierdea greu în fata Mariei Sarapova la Roland Garros. (…) Intr-un turneu plin de surprize, Simona Halep si Serena Williams sunt singurele jucatoare in acest moment care isi confirma statutul de favorite, tinand cont ca doar ele au ramas in sferturi dintre cele clasate pe primele noua locuri ale ierarhiei WTA”.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Flavia Pennetta din Italia, locul 28 WTA si cap de serie numarul 15, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Partida a durat o ora si 31 de minute si la finalul intalnirii, Halep a obţinut a 13-a victorie consecutiva in circuitul WTA.

In faza urmatoare, Halep va juca impotriva jucatoarei americane Sloane Stephens, locul 45 WTA.

Alte stiri:

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X