Halep, Niculescu, Begu si Dulgheru, in echipa Romaniei pentru meciul cu Germania, din Fed Cup

2272 vizualizari
Halep, Niculescu, Begu si Dulgheru, in echipa Romaniei contra Germaniei in Fed Cup

Halep, Niculescu, Begu si Dulgheru, in echipa Romaniei contra Germaniei in Fed Cup

Simona Halep (locul 6 WTA), Monica Niculescu (32 WTA), Irina Begu (34 WTA) si Alexandra Dulgheru (97 WTA) sunt jucatoarele nominalizate de Alina Tecsor, capitanul nejucator al echipei Romaniei, pentru meciul de la Cluj-Napoca, impotriva Germaniei, din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Tenis, preluat de AGERPRES.

”Echipa de Fed Cup a Romaniei pentru intalnirea cu Germania reuneste cele mai in forma jucatoare ale momentului. Simona, Irina, Monica si Alexandra sunt bucuroase si mandre sa reprezinte, din nou, culorile Romaniei, impotriva unei echipe puternice. Formam o echipa omogena, echilibrata si optimista, pregatita sa lupte pentru a ramane in Grupa Mondiala. Intalnirea va fi cu siguranta una foarte disputata, Germania fiind o echipa solida, dar credem in sansa noastra si in devotamentul fetelor. Multumim fanilor ca sunt alaturi de echipa Romaniei si ii asteptam cu drag la Cluj din nou, unde ne-am simtit foarte bine in februarie”, a declarat, pentru site-ul FRT, Alina Tecsor, citat de AGERPRES.

Pe de alta parte, capitanul nejucator al echipei Germaniei, Barbara Rittner, a anuntat echipa care va juca la Cluj-Napoca: Angelique Kerber (2 WTA), Andrea Petkovic (28 WTA), Annika Beck (40 WTA) si Julia Goerges (58 WTA).

Meciul de la Cluj, din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, va avea loc pe 16 si 17 aprilie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X