Halep ramane pe locul doi, Begu urca pe locul 31

1254 vizualizari
Halep, Niculescu, Begu si Dulgheru, in echipa Romaniei contra Germaniei in Fed Cup

Halep, Niculescu, Begu si Dulgheru, in echipa Romaniei contra Germaniei in Fed Cup

Simona Halep isi mentine pozitia in clasamentul WTA si ramane pe locul 2. Romanca Irina Begu a reusit cea mai buna clasare din cariera sa si se afla acum pe pozitia 31 in clasament.

Irina Begu a reusit un salt de sase locuri dupa sfertul de finala de la Madrid, ajungand acum pe 31. In top 100 mai figureaza doua romance, Monica Niculescu, pe 67, dupa ce a coborat cinci trepte, si Alexandra Dulgheru care a coborat un loc, fiind acum pe 72. Andreea Mitu se afla imediat dupa prima suta, pe locul 101 (+1), informeaza agerpres.

Serena Williams este lider incontestabil al ierarhiei, iar pozitia a treia este ocupata de rusoaica Maria Sarapova, la doar 200 de puncte de Halep. Petra Kvitova (Cehia), invingatoare in turneul de la Madrid, este in continuare a patra, dar s-a apropiat de podium.

in clasamentul Road to Singapore, care conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor, Serena Williams este prima, urmata de Halep si de Sarapova.

Ordinea este identica si in clasamentul premiilor incasate din tenis in circuitul feminin, Halep avand in 2015 peste doua milioane de dolari.

Sursa: EVZ

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X