Handbal feminin: CSM Bucuresti, victorie in 7 metri in primul meci din semifinala Ligii Nationale

1306 vizualizari
Handbal feminin: CSM Bucuresti, victorie in 7 metri in primul meci din semifinala Ligii Nationale

CSM Bucuresti a invins-o pe ASC Corona 2010 Brasov cu scorul de 28-26 (13-9, 24-24), dupa aruncarile de la 7 metri, marti, in primul meci al semifinalei Ligii Nationale de handbal feminin.

CSMB a condus la pauza cu 13-9, dar Corona a facut o repriza secunda foarte buna si cu doua minute si jumatate inainte de final conducea cu 24-22.

Time-out-ul luat de antrenorul Bogdan Burcea a avut insa un efect nefast, pentru ca formatia brasoveana nu a reusit sa profite de avantajul din acel moment, doua goluri si atacul. Iulia Curea si Deonise Fachinello (dupa o greseala comisa de Mica Bradeanu in ultimele secunde) au marcat golurile care au trimis meciul la aruncarile de la 7 metri.

Portarul brazilian Mayssa Pessoa a aparat suturile expediate de Andreea Pricopi si Mihaela Briscan, iar pentru CSMB au inscris Linnea Torstenson, Ana Paula Rodrigues, Irina Glibko si Cristina Vărzaru. De partea cealalta, Ana Maria Marca-Olariu a aparat aruncarea spaniolei Carmen Martin, golurile brasovencelor fiind reusite de Bradeanu si Oana Apetrei. In timpul meciului, portarii Mayssa Pessoa (CSMB) si Denisa Dedu (Corona) au reusit cate 20 de parade fiecare.

CSM Bucuresti este acum favorita la calificarea in finala, urmand sa dispute pe teren propriu urmatoarele doua meciuri ale semifinalei, pe 16 mai, si eventual, 18 mai.

Sursa: Agerpres

Alte stiri:

 

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X