Ion Tiriac, a inaugurat doua terenuri de tenis pe zgura alaturi de Simona Halep

4359 vizualizari
Ion Tiriac, a inaugurat doua terenuri de tenis pe zgura alaturi de Simona Halep

Fundatia Olimpica Romana a inaugurat doua terenuri de tenis pe zgura in cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac. Implementarea proiectului a fost posibila datorita suportului oferit de catre DEDEMAN, partener al Fundatiei Olimpice Romane.

Astfel, elevii celor peste 60 de scoli si licee din sectorul 2 al Bucurestiului se vor putea bucura gratuit de practicarea sportului alb pe doua noi terenuri de tenis in cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac. Acestia vor avea, de asemenea, acces la cursuri de initiere in tenis.

La eveniment au participat personalitati din lumea sportului, care sustin in mod activ dezvoltarea sportului romanesc. Printre acestia s-au numarat: Simona Halep, Ion Tiriac, precum si Andreea Raducan.

“Ne bucuram sa putem oferi noi facilitati in cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac. Tanara generatie are nevoie de sustinerea noastra pentru a descoperi bucuria practicarii sportului cat mai aproape de casa. Mai mult de atat, consider ca rezultatul colaborarii dintre Fundatia Olimpica Romana si Dedeman reprezinta o confirmare a faptului ca mediul de business poate avea un rol esential in dezvoltarea sportului alb si a noii generatii de tenismeni a Romaniei”, a declarat Andreea Raducan, Presedinte al Fundatiei Olimpice Romane.

Sursa: Facebook – Fundatia Olimpica Romana

Sursa photo: Fundatia Olimpica Romana

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X