Jocurile Europene Baku 2015:Ana-Maria Branza si Simona Gherman si-au asigurat medaliile de bronz la spada

1295 vizualizari
Jocurile Europene Baku 2015:Ana-Maria Branza si Simona Gherman si-au asigurat medaliile de bronz la spada

Scrimerele romane Ana-Maria Branzs si Simona Gherman s-au calificat in semifinalele probei individuale de spada, marti, la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan), si si-au asigurat astfel medaliile de bronz.

Ana-Maria Branza (locul 3 în clasamentul FIE) a dispus in sferturi de finlandeza Catharina Kock cu scorul de 15-4, dupa ce in optimi castigase in fata estonienei Katrina Lehis, cu 15-12.

Branza, castigatoare a Grupei preliminara A, din care au mai facut parte Bianka Bukocki (Ungaria), Elmira Hudaverdieva (Azerbaidjan), Emma Samuelsson (Suedia), Julia Beljajeva (Estonia) si Ewa Nelip (Polonia) si Dagmar Ciparova (Slovacia), va lupta în penultimul act cu Erika Kirpu (Estonia), numarul trei mondial, marti, de la ora 15,45 (ora Romaniei).

Simona Gherman a dispus in sferturi de italianca Giulia Rizzi, cu 15-10, dupa 15-9 in primul tur cu Avital Marinuk (Israel) si 15-10 in optimi cu rusoaica Olga Kocineva.

Gherman (11 FIE), care o va infrunta in semifinala pe rusoaica Iana Zvereva (23 FIE), de la ora 16,00, a incheiat pe locul patru Grupa E, cu meciuri pierdute la Giulia Rizzi, Anna Kun (Ungaria) si Iana Zvereva.

Simona Pop, medaliata cu bronz la Europenele de la Montreux, de la inceputul lunii, nu a reusit sa treaca de grupele preliminare, iar Amalia Tataran a fost invinsa in saisprezecimile de finala.

Sursa: Agerpres

Alte stiri:

Simona Halep, in continuare pe locul al treilea in clasamentul WTA

Romania, medalie de argint la gimnastica aerobica grup la Jocurile Europene de la Baku

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X