Jocurile Europene Baku 2015:Judoka Andreea Chitu va lupta pentru aur, iar Larisa Florian pentru bronz

1210 vizualizari
Jocurile Europene Baku 2015:Judoka Andreea Chitu va lupta pentru aur, iar Larisa Florian pentru bronz

Judoka romana Andreea Chitu va lupta pentru medalia de aur la categoria 52 kg, joi, la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan), in timp ce Larisa Florian se va bate pentru bronz la aceeasi categorie.

Andreea Chitu a intrat direct in optimile de finala, castigand meciul cu Roni Schwartz (Israel), dupa care in sferturi a dispus de italianca Odette Giuffrida, iar in sferturi s-a impus in fata germancei Mareen Kraeh. In finala, Andreea Chitu o va intalni pe frantuzoaica Annabelle Euranie, joi, de la ora 18,20 (ora Romaniei).

Larisa Florian a trecut in saisprezecimi de finlandeza Jaana Sundberg, in optimi a invins-o pe Kelly Edwards (Marea Britanie), fiind invinsa in sferturile de finala de rusoaica Natalia Kuziutina. In recalificari, Larisa Florian a dispus de olandeza Birgit Ente, iar in meciul pentru medalia de bronz o va infrunta, joi, de la ora 18,00 (ora Romaniei) pe germanca Mareen Kraeh.

La categoria 48 kg, Violeta Dumitru a fost intrecuta in saisprezecimi de portugheza Leandra Freitas, iar Monica Ungureanu a pierdut in optimi meciul cu turcoaica Ebru Sahin.

La masculin, fratii Amado si Remus Lazea au pierdut in primul tur (saisprezecimi de finala). Amado Lazea (cat. 60 kg) a fost intrecut de Artion Arshanski (Israel), iar Remus Lazea (66 kg) a pierdut la belgianul Jasper Lefevere.

Sursa: Agerpres

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X