Jucatoarele din echipa de Fed Cup a Romaniei, la BRD Bucharest Open

1224 vizualizari
Jucatoarele din echipa de Fed Cup a Romaniei, la BRD Bucharest Open

Dupa prima editie castigata, la simplu, de Simona Halep, si la dublu, de perechea romana Alexandra Cadanțu/Elena Bogdan, Federatia Romana de Tenis sprijinita de Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza a doua editie a turneului BRD Bucharest Open, cel mai mare turneu de tenis, feminin, din Romania, care va avea loc in perioada 11-19 iulie 2015, la Arenele BNR din Bucuresti.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, are placerea sa va prezinte, printre participante, pe jucatoarele din echipa de Fed Cup a Romaniei – inclusiv pe ”eroinele” din Canada, Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu – care au reusit anul acesta sa califice tara noastra in Grupa Mondiala, unde joaca primele opt cele mai bune echipe din lume. Alaturi de ele, vor fi prezente pe zgura bucuresteana unele dintre cele mai valoroase jucatoare din tenisul mondial.
”Printre invitatiile pe care Federatia Romana de Tenis le ofera anul acesta, una va ajunge la Sorana Cirstea. Totodata, WTA are posibilitatea sa ofere inca o invitatie unei jucatoare de top. Speram ca aceasta sa ajunga la Simona Halep, care ar avea astfel sansa sa-si apere titlul castigat in 2014.
La fel ca si anul trecut, sunt sigur ca vom asista la un spectacol sportiv de calitate, iar publicul romanesc va savura o experienta de neuitat”, a spus George Cosac, presedintele FRT.

Pe tabloul principal, simplu, vor participa 32 de jucatoare, iar pe cel de dublu se vor afla 16 perechi.
Federatiei Romane de Tenis a preluat de la Federatia Ungară de Tenis licenta pentru organizarea celui mai mare turneu de tenis WTA, din Romania, pentru inca minimum patru editii.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X