Jucatorii la dublu Mergea si Bopanna, s-au calificat in sferturile probei de dublu la Paris-Bercy (ATP)

1112 vizualizari
Florin Mergea

Florin Mergea

Perechea formata din tenismanul roman Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la turneul ATP World Tour Masters 1.000 de la Paris-Bercy, dupa 6-7 (3), 6-4, 10-5 cu columbienii Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, anunta AGERPRES.

Mergea si Bopanna, favoritii numarul opt ai probei, erau calificati direct in optimile competitiei dotate cu premii totale de 3.288.530 euro. Cuplul romano-indian, aflat in cursa pentru calificarea la Turneul Campionilor de la Londra, s-a impus intr-o ora si 32 de minute in fata unor contracandidati.

In sferturi, Mergea si Bopanna vor infrunta invingatorii din meciul care ii opune pe Alexander Peya (Austria)/Bruno Soares (Brazilia), principalii adversari in lupta pentru Turneul Campionilor, si Ivan Dodig (Croatia)/Marcelo Melo (Brazilia), favoritii numarul doi la Paris.

Mergea si Bopanna si-au asigurat un cec de 24.520 euro si 180 de puncte ATP.

Tot miercuri, cuplul romano-olandez Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul trei, va juca impotriva perechii Daniel Nestor (Canada)/Edouard Roger-Vasselin (Franta). Tecau si Rojer au obtinut de mai multa vreme biletele pentru turneul de la Londra.

      Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X