Larisa Iordache a cucerit trei titluri la Nationalele de Gimnastica, in finalele pe aparate

1469 vizualizari
Larisa Iordache - trei titluri in finalele pe aparate. Marian Dragulescu, revenire spectaculoasa. Sursa foto: romgym.ro

Larisa Iordache - trei titluri in finalele pe aparate. Marian Dragulescu, revenire spectaculoasa. Sursa foto: romgym.ro

Larisa Iordache (CS Dinamo) a cucerit, duminica, trei titluri in finalele pe aparate din cadrul Campionatului National de gimnastica artistica, gazduit de Sala Polivalenta ”Ioan Kunst-Ghermanescu” din Bucuresti, la paralele, barna si sol, potrivit AGERPRES.

Iordache si-a adjudecat in total cinci titluri nationale, dupa cele de la individual compus si pe echipe.

Cea mai buna gimnasta romana a momentului s-a impus la paralele cu 14,950, la barna a castigat cu 15,625, iar la sol si-a adjudecat aurul cu 15,200. Titlul la sarituri i-a revenit junioarei Denisa Golgota (doar 13 ani). Laura Jurca a luat doua medalii, argint la paralele si bronz la sol, Diana Bulimar a luat argint la barna, Silvia Zarzu argint la sol, iar Anamaria Ocolisan bronz la barna. Junioara Olivia Cimpian a obtinut doua medalii de bronz, la paralele si sarituri, iar junioara Alexandra Mihai a luat argintul la sarituri.

La masculin, Marian Dragulescu a obtinut trei titluri, la sol, sarituri si bara fixa, Andrei Muntean s-a impus la inele si paralele, iar Andrei Ursache a castigat la cal cu manere.

Pentru lotul feminin urmeaza o ultima verificare, in Italia, pe 10 octombrie, inaintea Mondialelor de la Glasgow, care vor avea loc in perioada 23 octombrie — 1 noiembrie.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X