Larisa Iordache si echipa Romaniei au castigat, detasat, Cupa Novara

2594 vizualizari
Larisa Iordache, liderul Romaniei in clasamentul la individual compus, din calificari, la Mondialele de gimnastica

Larisa Iordache, liderul Romaniei in clasamentul la individual compus, din calificari, la Mondialele de gimnastica

Larisa Iordache si echipa Romaniei s-au clasat, detasat, pe primul loc in concursul de gimnastica artistica „Coppa Novara”, competitie disputata sambata in orasul italian, cu participarea, de asemenea, a Italiei, Belgiei si Spaniei, ca ultima verificare inaintea Campionatului Mondial de la Glasgow (23 octombrie-1 noiembrie), anunta AGERPRES.

In clasamentul individual compus, Larisa Iordache a dominat clar concursul din „Palazzetto del Terdopio”, totalizand 59,750 puncte, cu 3 puncte si jumatate aproape mai bine decat a doua clasata, italianca Carlotta Ferlito — 56,300 puncte, locul 3 fiind ocupat de o alta sportiva din tara gazda, Elisa Meneghini — 56,100 puncte.

Abia revenita dupa o lunga absenta, cauzata de o accidentare serioasa, romanca Diana Bulimar a facut toate cele 4 aparate, obtinand un total promitator, de 55,600 puncte.

Pe echipe, Romania, reprezentata, pe langa cele doua, de Anamaria Ocolisan, Laura Jurca, Silvia Zarzu si Andreea Iridon, a ocupat, de asemenea, primul loc, cu 226,500 puncte. Pe 2 s-a situat Italia — 225,150 puncte, urmata, la randul ei, de Belgia — 218,550 puncte si Spania — 211,200 puncte.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X