Licitatie in scop caritabil

1643 vizualizari
Licitatie in scop caritabil

Fundatia Nadia Comaneci are placerea sa va invite la licitatia organizata in scop caritabil cu sprijinul Casei de Licitatii Ara Art Collection si Muzeului National al Literaturii Romane.

Evenimentul va avea loc pe data de 22 iunie, la ora 19:00, la Muzeul National al Literaturii Romane din Bulevardul Dacia nr. 12.

In cadrul licitatiei, la care va participa si cunoscuta gimnasta, se vor putea achizitiona o serie de lucrari de arta, donate, in mod generos,  Fundatiei Nadia Comaneci, de catre artista Alexandra Nechita, supranumita si “Micuta Picasso”.

Fondurile stranse in urma evenimentului caritabil vor fi directionate catre proiectele Fundatiei Nadia Comaneci.

Fundatia Nadia Comaneci are ca principal obiectiv incurajarea, sustinerea si promovarea performantei in orice domeniu, pornind de la rezultate sportive, la dezvoltarea educationala si profesionala, pana la calitatea vietii si a familiei.

Despre Alexandra Nechita

Alexandra Nechita a inceput sa deseneze la varsta de 2 ani, iar la 7 ani picta in ulei. A avut prima expozitie la varsta de 8 ani, intr-o biblioteca din Los Angeles.

Tablourile sale se regasesc in colectiile a sute de muzee din toata lumea, inclusiv Colectia de arta a Vaticanului de la Roma si The Rock and Roll Hall of Fame, precum si in colectii personale ale unor personalitati ca Oprah Winfrey, Debra Messing, Calvin Klein, Whoopi Goldberg and David Letterman.

In plus, artista a fost numita de catre Crucea Rosie, “Femeia Anului”(1999) si a primit titlul onorific de Ambasador al Pacii si Bunavointei prin Arta, din partea Natiunilor Unite.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X