Maria Sarapova, eliminata in semifinale la Madrid Open

1342 vizualizari
Maria Sarapova, eliminata in semifinale la Madrid Open

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, ratand calificarea in finala Madrid Open, ce i-ar fi permis sa urce pe pozitia 2 WTA, ocupata acum de Simona Halep.

Sarapova este detinatoarea trofeului la Madrid si avea nevoie de o calificare in finala pentru a reveni pe locul 2 WTA, pe care l-a pierdut, la 27 aprilie, dupa turneul de la Stuttgart.

Eliminata in primul tur la Madrid, Simona Halep a fost ea acum in postura de a pierde pozitia secunda in ierarhia jucatoarelor profesioniste. Romanca va fi pe locul 2 si incepand de luni, cand va evolua la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, unde va fi cap de serie numarul 2. Principala favorita la Foro Italico va fi americanca Serena Williams, locul 1 WTA.

Vineri, dupa un meci de aproape 90 de minute, Kuzneţova, fosta ocupanta a locului 2 WTA in 2007 si castigatoare la Roland Garros si US Open, a obtinut a cincea victorie in fata Mariei Sarapova, fosta numarul 1 mondial in 2005, din 13 partide disputate.

 In ultimul act, Svetlana Kuznetova o va intalni pe invingatoarea din cealalta semifinala, care le va opune, tot vineri, pe Serena Williams si Petra Kvitova (Cehia), locul 4 WTA.
Sursa: Mediafax

Alte stiri:

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X