Marian Dragulescu: Lucrez la trei sarituri si as vrea sa le am pregatite pana la Campionatele Europene

1345 vizualizari
Dragulescu se antreneaza pentru Campionatele Europene

Dragulescu se antreneaza pentru Campionatele Europene

Gimnastul Marian Dragulescu a declarat, joi seara, ca lucreaza intens pentru executarea a trei exercitii la sarituri, aparatul sau favorit, pe care spera sa le poata prezenta la Campionatele Europene, informeaza MEDIAFAX.

„Suntem motivati la lot, am inceput de doua zile si am o febra musculara de nu mai pot, dar asta e, tot timpul e greu la inceput. Pregatirea merge foarte bine. Este un an foarte greu, sunt multe competitii. In sapte luni vom avea trei mari competitii. Concursul pentru calificarea la Jocurile Olimpice in aprilie, in mai Campionatele Europene si in august, Jocurile Olimpice, pe care le asteapta toata lumea. Acum lucrez la trei sarituri pe care nu le-am mai executat si la europene as vrea sa le am pregatite. Pregatesc trei ca macar doua sa iasa, ca sa zic asa. Lucrez pe mai multe fronturi si vom vedea care va fi gata mai repede”, a declarat gimnastul roman, medaliat cu argint la CM din noiembrie anul trecut la sarituri.

Gimnastul Marian Dragulescu, fostul tenisman Ilie Nastase si loturile de handbal feminin si masculin si volei feminin ale clubului CSM Bucuresti au participat joi seara la inaugurarea celui de-al 17-lea magazin Decathlon din tara, in cartierul Baneasa.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X