Marian Oprea va invita la Alba Iulia City Race

1853 vizualizari
Marian Oprea va invita la Alba Iulia City Race

Pe 14 martie, în cadrul Alba Iulia City Race, va avea loc cursa Kids Race, destinată copiilor cu vârsta de până în 14 ani inclusiv. Pentru participarea copiilor la această competiție este nevoie de acordul scris şi de prezenţa părintelui/părinţilor, la ridicarea kitului de concurs. Categorii: Masculin și Feminin: sub 10 ani şi 10-14 ani (în total 200 de participanţi).

Ideea organizării unui eveniment atletic de amploare la Alba Iulia prin care să fie atrași sportivi și alergători din toate colțurile țării a aparținut lui Marius Anghel, sportiv provenit din pepiniera orașului Alba Iulia și fost director al Clubului Unirea Alba Iulia, iar punerea ei în practică a avut loc firesc, pe 15 martie 2014, odată cu prima ediție Alba Iulia City Race, după finalizarea lucrărilor la nestemata orașului Alba Iulia, Cetatea Alba Carolina.

Marian Oprea triplusalt

Triplusaltistul Marian Oprea a câștigat, sâmbătă 7 martie 2105, medalia de bronz la Campionatul European de Atletism în Sală de la Praga. Marian Oprea va fi prezent la Alba Iulia City Race.

 

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X