Marius Copil asteapta sa fie sustinut de spectatori la BRD Nastase Tiriac Trophy

2890 vizualizari
Marius Copil, la BRD Nastase Tiriac Trophy

Marius Copil, la BRD Nastase Tiriac Trophy

Marius Copil, cel mai bun tenisman roman al momentului, a declarat luni pentru AGERPRES ca asteapta o sustinere maxima din partea spectatorilor la meciul cu bosniacul Damir Dzumhur, de luni, din runda inaugurala a turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, de la Arenele BNR din Capitala.

Luni la pranz, Marius Copil s-a antrenat intens la Arenele BNR: ”M-am pregatit in mod normal cu Mlendea (Andrei Mlendea, n.r.). Doar noi doi ne-am antrenat”.

”Ma simt foarte bine aici la Bucuresti, unde mereu am fost sustinut puternic de spectatori, aici am jucat bine, am avut victorii bune la Bucuresti. Sunt in forma, ma simt bine, abia astept sa incep”, a spus Copil.

Legat de primul sau adversar, bosniacul Damir Dzumhur, el a aratat: ”Stiu ca a avut niste victorii saptamana trecuta, a jucat bine. Eu iau aceasta competitie meci cu meci”.

Despre competitia de pe tabloul de dublu de la acest turneu, Marius Copil a spus: ”Sper cu Adi Ungur sa fac iar o figura frumoasa, asa cum am facut in anul trecut, cand am castigat dublul”.

Legat de informatiile despre faptul ca turneul se afla la ultima sa editie, Marius Copil a aratat: ”Eu nu vreau sa fie ultima editie a turneului, aici am inceput eu sa joc, aici locuiesc, aici este tara mea, eu iubesc acest club. L-am auzit pe domnul Ilie Nastase la conferinta de presa ce a zis, am vazut cum a plans. Este un moment greu, mai ales ca am avut aici atatea meciuri in Cupa Davis, are o istorie intreaga acest club”.

Alte stiri

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X