Meciul Romania – Slovacia, din Cupa Davis, va avea loc la Mamaia

1547 vizualizari
Meciul Romania – Slovacia, din Cupa Davis, va avea loc la Mamaia

Meciul dintre echipele masculine de tenis ale Romaniei si Slovaciei, din turul al doilea al Grupei I din zona Europa-Africa a Cupei Davis, va avea loc la Tenis Club IDU din Mamaia, in perioada 17-19 iulie, potrivit unui comunicat de presa.

”In urma solicitarii noastre catre cluburile din tara, pentru a gazdui intalnirea de Cupa Davis dintre Romania si Slovacia, pe adresa federatiei au venit mai multe cereri. Le-am analizat pe toate si avand in vedere respectarea normelor ITF in ceea ce priveste organizarea unei astfel de competitii, continuarea ideii de a promova evenimentul in cat mai multe orase din tara, precum si dorinta jucatorilor si a staff-ului echipei de Cupa Davis a Romaniei, am hotarat ca de data aceasta sa ajungem la Constanta, pe terenul central de la Tenis Club Idu”, a precizat George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

Echipa care va castiga intalnirea de Cupa Davis de la Mamaia se va califica in barajul pentru Grupa Mondiala, in timp ce echipa care pierde va merge in turul 1 din Grupa I, Zona Euro-Africa, in editia 2016 a competitiei.

Romania si Slovacia s-au mai intalnit o singura data in aceasta competitie, in 2002, in Slovacia, cand tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu si Victor Hanescu) au castigat intalnirea, cu scorul de 4-1.

Alte stiri:

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X