Medalii de aur, argint si bronz pentru Romania la „Nadia Comaneci Invitational”

3355 vizualizari
Romania, medaliata la "Nadia Comaneci Invitational"

Romania, medaliata la "Nadia Comaneci Invitational"

Cele patru tinere gimnaste care au reprezentat Romania la competitia „Nadia Comaneci Invitational 2016” au obtinut jumatate dintre medaliile competitiei. gimnastica_09

Carmen Ghiciuc (CNS „Cetate” Deva) Carmen Glavan, Ariadna Stanciu (ambele Farul Constanta) si Laura Iacob (CSM Onesti) au format echipa Romaniei la competitia anuala organizata de Nadia Comaneci si sotul sau Bart Conner, echipa noastra fiind singura din concurs alcatuita exclusiv din gimnaste junioare. Coordonate de antrenorii Florin Cotutiu si Daniela Maranduca Nicolai, fetele au cucerit trei dintre cele sase medalii puse in joc la individual compus si la echipe.

La finalul competitiei, Romania s-a clasat pe locul doi pe echipe, dupa echipa Gemini (SUA) si urmata de Dynamo Ontario (Canada).

gimnastica_04Gimnasta Carmen Ghiciuc a castigat medalia de aur la individual compus, la egalitate cu Jade Chrobok (Gemini/SUA), iar pe locul trei s-a situat romanca Laura Iacob.

Carmen Ghiciuc a obtinut medalia de aur si la paralele si la sol, si bronz la sarituri, in timp ce Laura Iacob a ocupat locul 2 la barna.

Carmen Glavan a avut o problema medicala la calcai si a concurat doar la paralele si la barna, iar la primul aparat a ocupat locul trei. De asemenea, la individual, Ariadna Stanciu a fost a saptea. gimnastica_08

Competitia a reunit un numar-record de peste 1.600 de participanti.

 Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X