Mihaela Buzarnescu, in semifinalele turneului ITF de la Cairo

1304 vizualizari
Mihaela Buzarnescu, in semifinalele turneului de la Cairo

Mihaela Buzarnescu, in semifinalele turneului de la Cairo

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat in semifinalele turneului ITF de la Cairo (Egipt), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, dupa ce a trecut, vineri, de slovena Dalila Jakupovic, cu 7-5, 6-0, anunta AGERPRES.

Buzarnescu (27 ani, 237 WTA), a cincea favorita, s-a impus intr-o ora si 35 de minute in fata unei adversare de 24 de ani, care ocupa locul 230 in ierarhia mondiala, fiind a patra favorita a competitiei.

Mihaela Buzarnescu a ratat duelul din semifinale cu compatrioata sa Irina Maria Bara (20 ani, 356 WTA), invinsa in sferturi de italianca Martina Caregaro (23 ani, 256 WTA), cap de serie numarul sase, cu 6-4, 6-2.

Buzarnescu si Caregaro s-au mai infruntat o singura data, anul acesta, la turneul ITF de la Santa Margherita (25.000 dolari), romanca invingand in sferturi cu 3-6, 7-6 (0), 6-1.

La dublu, Bara si Buzarnescu, principalele favorite, vor juca vineri in semifinale, cu cuplul Valentina Ivahnenko (Rusia)/Dalila Jakupovic (Slovenia), cap de serie numarul trei, dupa victoria cu 6-4, 6-1 in fata perechii Fanny Ostlund (Suedia)/Julie Tringa (Franta).

In alt meci din sferturi, perechea formata din romanca Ana Bianca Mihaila si Ola Abou Zekry (Egipt) a fost intrecuta de cuplul Martina Caregaro (Italia)/Reka-Luca Jani (Ungaria/N. 4), cu 6-4, 7-5.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X