Ministrul Gabriela Szabo si principele Nicolae al Romaniei, la startul festiv al Danube Delta Rally

1169 vizualizari
Ministrul Gabriela Szabo si principele Nicolae al Romaniei, la startul festiv al Danube Delta Rally

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, si Alteta Sa Regala principele Nicolae al Romaniei au participat, in noaptea de joi spre vineri, in centrul orasului Tulcea, la startul festiv al celei de-a XVI-a editii a competitiei auto Danube Delta Rally.

‘Am venit la Tulcea, asa cum merg in mijlocul copiilor, al iubitorilor de sport, ca o garantie ca imi pasa de efortul lor, ca ii susțin pentru a castiga. Ei trebuie sa ne simta prezenta si ca-i apreciem, sa le multumesc ca se implica si sa le spun ca sunt un model pentru cei care acum sunt pe margine si care maine ar putea intra in cursa’, a declarat intr- un comunicat ministrul Gabriela Szabo.

La startul festiv al competitiei a participat si principele Nicolae, care in calitate de copilot a fost, joi dupa-amiaza, in recunoastere pe un traseu alaturi de Simone Tempestini. ‘Este pentru prima data cand particip la un asemenea concurs, dar nu este pentru prima data cand merg cu o viteza mai mare. Imi plac sporturile auto si le urmaresc din cand in cand la televizor, pentru ca sunt pline de energie’, a afirmat principele Nicolae.

De altfel, Alteta Sa Regala a primit joi seara, in timpul festivitătii de deschidere a concursului un trofeu din partea organizatorilor, in semn de apreciere pentru sustinerea oferita competitiei de la Tulcea.

La cea de-a XVI-a editie a Raliului Deltei, competitie aflata pentru al treilea an in calendarul concursurilor interne de raliu si pentru prima data in cel al competitiilor europene, s-au inscris 54 de echipaje din Bulgaria, Cehia, Emiratele Arabe Unite, Romania si Ungaria. Zece dintre acestea participa la cea de-a V-a etapa a European Rally Trophy.

Danube Delta Rally si-a propus sa promoveze potentialul turistic al Dobrogei si in special pe cel al Deltei Dunarii si este organizat de Clubul Nautic Motorsport, sub egida Federatiei Internationale a Automobilului si a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, in parteneriat cu Primaria municipiului Tulcea si Consiliul Judetean, precum si cu sprijinul unor firme private.

Sursa: Agerpres

Sursa photo: Agerpres

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X