Mircea Sandu Si Dumitru Dragomir, invitati speciali la lansarea celui mai spectaculos sport

1489 vizualizari
Mircea Sandu Si Dumitru Dragomir, invitati speciali la lansarea celui mai spectaculos sport

Cristian Bivolaru, fostul secretar adjunct al FRF, a lansat în Romania cel mai spectaculos sport inventat in ultimii ani, padbol.

Ceremonia a avut loc aseara, la liceul SEB, din Bucuresti, iar la acest eveniment au participat numele grele din fotbalul romanesc. Invitatii speciali ai lansarii au fost Mircea Sandu, fostul presedinte de la „Casa Fotbalului, si Dumitru Dragomir, fost sef la LPF.  Printre acestia s-au mai numarat Adalbert Kassai si Ion Piscanu, Carmen Tocala, Horatiu Nicolau, Liviu Galan, Gica Hagi si Ovidiu Burca. Absentii de marca au fost Cristi Chivu si Dan Petrescu, iar meciul demonstrativ a fost sustinut de cuplul Rica Neaga – Sorin Paraschiv si duetul Petre Marin – Sorin Ghionea.

Inventat in 2008 in Argentina si cu o Federatie Internaționala formata din 15 tari, padbolul este un fenomen care s-a dezvoltat mai rapid decat orice alt sport. Este jucat de foste glorii ale fotbalului mondial, ca Michael Laudrup sau Denilson, iar in 2016 va avea loc cel de-al treilea Campionat Mondial de Padbol, in Uruguay. Romania va participa la Mondialul de anul viitor, iar Adrian Neaga va fi jucator si antrenor al naționalei noastre de padbol.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X