Miscare pentru copii la sfarsit de luna mai

1952 vizualizari
Miscare pentru copii la sfarsit de luna mai

Ce puteti face cu cei mici in cele doua weekend-uri ramase din aceasta luna? Cu sprijinul sportpici.ro va prezentam cateva propuneri de miscare in aer liber. Cu siguranta, veti gasi o activitate pe placul familiei dvs!

Pe 23 mai va avea loc La Broaste, una dintre cele mai atractive curse Riders Club din apropierea Bucurestiului. Evenimentul se desfasoara in padurile din jurul manastirii Caldarusani, in zona Sitaru-Caldarusani. Traseul Scurt (17 km) este dedicat copiilor cu varste de la 6 pana la 14 ani, iar Traseul Standard (23 km) permite doar participanti peste 14 ani. Ultima zi de inscriere este 20 mai, ora 23:59.

Pe 23 mai va avea loc competitia Fugi cu Donath. Minorii sub 16 ani vor putea concura, pe categorii de varsta, la proba Junior, pe un traseu special amenajat pentru ei in zona punctului de start. Evenimentul va avea loc de la ora 14:00, in padurea Hoia de langa Cluj-Napoca.

Pe 23 mai se desfasoara, la Lacul Mujdeni – Orasu Nou, concursul de ciclism Tour de Tur X. Cel mai vechi concurs ciclist al judetului Satu Mare va permite si participarea tinerilor care au implinit 14 ani. Inscrieri online pana pe 21 mai.

Pe 23 mai, in Padurea Somova – Tulcea va avea loc concursul de ciclism MTB Somova eXtreme. Pot participa si tinerii care au implinit 14 ani.

Tot pe 23 mai va avea loc concursul MTB XC Stejarii Seculari, in Comuna Cristian, jud. Brasov. Vor putea participa si tinerii peste 15 ani. In functie de numarul de locuri disponibile se vor face inscrieri si pe 22, respectiv 23 mai.

Copiii peste 3 ani pot participa la Cozia MTB, in cadrul Turei Family (Junior), pe 23 mai. Evenimentul are loc la Calimanesti, jud. Valcea. La 10:00 se va da startul pentru copiii de 3-7 ani; iar de la 11:00 se da startul pentru copiii cu varsta peste 8 ani.

Cei mici sunt asteptati la Comana Bike Fest in perioada 23-24 mai, cu ocazia unui eveniment organizat de Tabere cu Suflet.

Pe 24 mai are loc, pe Platoul Cornesti din Tirgu Mures, Ascotid Trail Race. Cei mici pot alerga la Cursa Copiilor, care masoara 1,7 km. Inscrierea la Cursa de copii se va putea realiza in ziua competitie, fara a se modifica valoarea taxei stabilite, de 10 lei.

Maratonul Apuseni de pe 30 mai ofera un traseu de aproximativ 3 km la proba Family. Vor participa copiii inscrisi la una dintre cele patru categorii de varsta 0-3 ani, 4-6 ani, 7-9 ani si 10-15 ani. Copiii vor fi insotiti de minim un adult (un adult la fiecare echipa). Inscrierile si platile online se pot face pana pe 23 mai. Taxa online/virament bancar – 15 lei, respectiv 30 lei la fata locului.

Pe 30 mai, pe plaja de la Micul Golf, are loc concursul Fara Asfalt la mare. Concursul din acest an cuprinde 1000 m de inot in rezervatia calutului de mare, 32 de km cu bicicleta printr-un traseul dobrogean surprinzator si 8 km de alergare pe plaja si pe faleza rezervatiei marine 2 Mai – Vama Veche. Pot participa si tinerii care au implinit 13 ani. Ultima de zi de inscriere este 22 mai 2015.

Pe 30 mai, copiii peste 4 ani pot participa si ei la cursele dedicate lor din cadrul Avrig Mountain Bike Race. Cursele de la Avrig constituie prima etapa din Triada MTB.

Tot pe 30 mai au loc Cursele Copiilor ProLanguage din cadrul Semimaratonului Sibiu. Vor exista 3 categorii de varsta: 4-5 ani (400 m), 6-8 ani (800 m), 9-12 ani (1200m). Cursele copiilor vor incepe de la ora 12:00, cu startul in Piata Mare. Copiii din categoria de varsta 4-5 ani vor fi insotiti pe traseu obligatoriu de catre un adult (parinte/tutore legal/bunic etc.). Taxa: 15 lei. Inscrierile se fac pana pe 17 mai.

De Rusalii, in perioada 30 mai-1 iunie, Tabere cu Suflet va invita sa descoperiti Rezervatia Naturala a Cazanelor Dunarii. TcS Bike Day @ Defileul Dunarii va fi o minivacanta mixta – va cuprinde ture cu bicicletele, vizitarea unor obiective culturale, plimbare cu barca pe Dunare. Unde? Dubova, jud. Mehedinti. Oricine este bine venit, copil sau adult.

Pe 31 mai are loc competitia Aquatlon Pentru Copii, pe plaja din 2 Mai. Startul concursului de aquathlon pentru copii va fi dat la 09:30. Cursa de aquathlon le este adresata copiilor intre 7 si 14 ani, cu 150 m de inot si 800 m de alergare.

Tot pe 31 mai are loc Rocket Bike Fest, editia a V-a, la Phoenix Aventura Park – Cernica. Inscrierile se fac online, pana vineri inclusiv (29 mai) sau la Sediul, in zilele de 27-30 mai. Vor putea participa inclusiv copiii peste 3 ani, la categoriile Family si Juniori.

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X