Nadia Comaneci a purtat Flacara Sperantei Special Olympics 2015

1463 vizualizari
Nadia Comaneci a purtat Flacara Sperantei Special Olympics 2015

Flacara Sperantei Special Olympics a fost aprinsa la Atena si incepe calatoria prin Statele Unite ale Americii pentru Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics Los Angeles 2015.

Nadia Comaneci este vicepresedinte al Consiliului Director al Special Olympics International, iar flacara ajuns si in Oklahoma, unde a fost plimbata de Nadia alaturi de Bart.

Special Olympics este o miscare la nivel mondial care celebreaza spiritul uman si capacitatea acestuia de transformare prin puterea si bucuria sportului, in fiecare zi peste tot in lume. Militam pentru ca oamenii cu dizabilitati intelectuale sa devina membrii acceptati si de valoare ai comunităților lor care sa conduca la mai mult respect si incluziune in societate pentru toti reprezentantii ei. Folosind sportul si punand accent pe programe de sanatate si educatie, Special Olymics lupta impotriva pasivitatii, nedreptatii si intolerantei. Fondata in 1968 de Eunice Kennedy Shriver, miscarea Special Olympics a crescut ajungand la mai bine de 4,4 milioane de atleti din 170 de tari.

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X