Nadia Comaneci, a sustinut-o pe Simona Halep in „sferturi” la Us Open

1221 vizualizari
Nadia Comaneci o sustine pe Simona Halep in semifinalele de la US Open

Nadia Comaneci o sustine pe Simona Halep in semifinalele de la US Open

Simona Halep (locul 2 WTA) a inregistrat cea mai buna performanta din cariera la US Open, reusind sa se califice in semifinalele turneului din New York. La partida din „sferturi”, cu Victoria Azarenka, romanca a fost sutinuta din tribune de fosta mare gimnasta Nadia Comaneci.

„Zeița de la Montreal” a trait intens partida romancei cu Azarenka din tribune si a anuntat ca va reveni si la partida din semifinale, acolo unde Simona Halep se va duela cu italianca Flavia Pennetta. „Am reusit sa ajung la acest meci, care a foarte frumos si foarte greu in acelasi timp. Ea a dominat primul set absolut si îmi place tot timpul cand lupta pana la sfsrsit si revine si isi arata superioritatea. Voi fi prezenta si la semifinale”, a declarat Nadia, la finalul meciului.

După meci, Halep a spus la randu-i ca e incantata de faptul ca un nume atat de important din lumea sportului s-a aflat in tribuna si a sustinut-o: „Nadia, iti mulţumesc ca ai venit! Este minunat sa ai o mare campioana in loja. Sper ca ti-a placut meciul, a fost destul de greu, dar a fost o zi buna pentru noi toti”.

Sursa: Evz

Alte stiri:

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X