Nadia Comaneci, alaturi de echipa Romaniei, la Special Olympics World Summer Games

3337 vizualizari
Nadia Comaneci a condus echipa Romaniei la deschiderea Special Olympics World Summer Games 2015

Nadia Comaneci a condus echipa Romaniei la deschiderea Special Olympics World Summer Games 2015

Nadia Comaneci a participat, alaturi de echipa Romaniei, la ceremonia de deschidere a Special Olympics World Summer Games, de la Los Angeles (SUA).

Sambata, la Los Angeles s-a dat startul Jocurilor Mondiale de Vara, Special Olympics 2015. Delegatia Romaniei a pasit la ceremonia de deschidere, in aplauzele miilor de spectatori. Cei 29 de sportivi romani au fost condusi in arena chiar de Nadia Comaneci.

Nadia Comaneci a participat la ceremonia de deschidere alaturi de fiul si sotul sau, Dylan si Bart Conner, dar si de Maria Shriver, fosta sotie a lui Arnold Schwarzenegger, si fiica lui Eunice Kennedy Shriver, fondatoarea Special Olympics si National Institute of Child Health and Human Development.

Nadia Comaneci, Bart Conner, Maria Shriver

Nadia Comaneci, alaturi de Bart Conner si Maria Shriver la deschiderea Special Olympics World Summer Games 2015

Sportivii din echipa Romaniei vor concura la inot, gimnastica artistica, bocce, tenis de masa, fotbal unificat si atletism. Si pentru a-i sustine, Nadia Comaneci, Andreea Raducanu si multi alti sportivi sau celebritati fac parte acum din campania „Doneaza un fan”.

In total, 177 de tari participa la acest mare eveniment sportiv dedicat atletilor cu dizabilitati. 7.000 de sportivi vor concura in sute de probe. Olimpiada a inceput sambata si va tine tine noua zile.

Sportivii Special Olympics se simt foarte pregatiti pentru una dintre cele mai ample competitii sportive de gen din lume. „Echipa Special Olympics este formata din tineri ambitiosi si extrem de muncitori, cu povesti de viata impresionante si care au demonstrat tuturor ca dizabilitatile nu sunt o piedica atunci cand iti doresti cu adevarat sa obtii rezultate importante. In acelasi timp, sprijinul comunitatii este de nepretuit“, declara dl. Cristian Ispas, Director Special Olympics Romania.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X