Nadia Comaneci despre Simona Halep: Campioana

3324 vizualizari
Nadia Comaneci o felicita pe Simona Halep pentru trofeul de la Indian Wells

Nadia Comaneci o felicita pe Simona Halep pentru trofeul de la Indian Wells

Nadia Comaneci a felicitat-o pe Simona Halep pentru reusita de la Indian Wells. Iar pe pagina sa de socializarea, Nadia a preluat fotografia Simonei Halep cu trofeul castigat si steagul Romaniei. Si a scris simplu: „Champ”. Un cuvant cat zeci de alte descrieri a ceea ce este astazi Simona Halep pentru romanii de pretutindeni: o campioana.

Nadia Comaneci si Simona Halep

Fosta campioana olimpica a dezvaluit ca a urmarit finala din California cu sufletul al gura, alaturi de „toata Romania”.

„M-am uitat la finala cu toata Romania. A fost greu pentru toata lumea. Simona a vrut sa castig acest meci si asa s-a intamplat pana la urma.  Simona nu are nimic de pierdut. Trebuie doar sa joace asa cum stie ea mai bine. Si la meciul asta i-am simtit motivarea. Simona este o fata foarte simpla. Nu si-a uitat familia si pe cei dragi. Noi suntem alaturi de ea pentru ca stim despre ce este vorba. Nu poti ajunge la acest nivel decat dupa foarte multa munca. Sunt peste 10.000 de ore de munca”, a spus Nadia Comaneci pentru Dolce Sport.

 

Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat, duminica seara, al 11-lea titlu din cariera, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, in fata sportivei sarbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.

Jelena a fost extraordinara in aceste doua saptamani, sunt foarte bucuroasa ca am putut sa castig in fata unei asemenea adversare. Vreau sa le multumesc sponsorilor, oamenilor care au fost alaturi de mine, prietenilor mei, tuturor. Le multumesc romanilor, ma urmeaza mereu, oriunde, imi dau putere. Ei imi dau putere sa castig! Tuturor celor de acasa le multumesc, domnului Tiriac, stiu ca a fost alaturi de mine. E cel mai important turneu din cariera mea, va multumesc tuturor!”, a spus Simona Halep, dupa partida.

Printre sustinatorii Simonei Halep, s-a aflat si Nadia Comaneci.

Inainte de partida, Nadia Comaneci a scris pe pagina sa de socializare: Bafta, Simona Halep! O tara intreaga e alaturi de tine!Comaneci HalepDe altfel, in urma cu cateva zile, Nadia Comaneci a fost la Indian Wells pentru a o sustine pe Simona Halep din tribune. Cu aceasta ocazie, cele doua mari sportive s-au intalnit fata in fata, fotografia in care au aparut impreuna facand inconjurul lumii.

 

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X