Nadia Comăneci la Globurile de Aur

1553 vizualizari
Nadia Comăneci la Globurile de Aur

Nadia Comăneci este fără niciun dubiu una dintre cele mai îndrăgite sportive din toata lumea. Nadia a participat la unul dintre cele mai importante evenimente de peste ocean, decernarea Globurilor de Aur. 

Românca a purtat o rochie neagră cu paiete, foarte sexy, toată seara fiind numai un zâmbet. Alături de soțul ei, Bart Conner, românca a pozat fără oprire, conform starjunior.ro

Cei doi foști gimnaști, extrem de îndrăgiți în lumea showbiz-ului internațional nu au ratat ocazia de a socializa cu unele dintre cele mai apreciate staruri internaționale printre care se numără Jennifer Lopez, Katie Holmes, David Duchovny sau Jennifer Aniston.

Una dintre pozele care au stârnit mari controverse în presa internațională o are în prim plan pe gimnasta noastră. În poza discutată, Nadia rădea în hohote, totul în timp ce Salma Hayek stătea tristă cu capul pe umărul ei. Suntem convinși că este vorba doar de o ipostază surprinsă întâmplător, dar trebuie să recunoaștem că am zâmbit când am văzut rezultatul final.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X