Nadia Comaneci, la premiera americana a filmului romanesc „Cel Ales”

2178 vizualizari
Nadia Comaneci, alaturi de Laura Cosoi si Bogdan Stanoievici la premierea americana a filmului romanesc "Cel Ales"

Nadia Comaneci, alaturi de Laura Cosoi si Bogdan Stanoievici la premierea americana a filmului romanesc "Cel Ales"

Nadia Comaneci i-a insotit, marti seara, pe protagonistii filmului „Cel Ales”, Laura Cosoi si Bogdan Stanoevici, la premiera americana a filmului romanesc.

Nadia Comaneci a postat pe pagina sa de socializare doua fotografii de la premiera, recomandand fanilor sai americani sa mearga sa vada pelicula romaneasca.

„Cu Laura Cosoi si Bogdan Stanoevici la premiera filmului „Cel Ales „. Must see movie, The Chosen One”, a scris Nadia Comaneci.

Nadia Comaneci Cel Ales 2

Povestea filmului “Cel Ales” se desfasoara pe mai multe planuri temporale. Pe la inceputul anilor ’80, pe cand era inca elev, domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat sa fuga din țara tocmai de cei care erau pusi sa-l țina in ea cu orice preț. Ani mai tarziu, i-au cerut si ei un favor, la schimb: o crima. S-a impotrivit intai, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, in timp ce el a trebuit sa paraseasca țara de adopție, renunțand la identitate, la familie, la toata viața sa. Credea ca a pierdut totul, dar a descoperit, recent, ca mai are inca mult de pierdut. “Asta nu se va intampla”, isi spune acum domnul X, in timp ce conduce masina printr-o țara care nu mai e a lui, in cautarea iesirii din labirintul in care a intrat cu treizeci de ani in urma.

Produs de Domino Film, companie “raspunzatoare” pentru trei dintre filmele lui Nae Caranfil: “Asfalt tango”, “Filantropica” si “Restul e tacere”, dar si pentru comediile “Tache” si “La bani, la cap, la oase” si distribuit de InterComFilm Distribution, “Cel Ales” a fost lansat in Romania in luna aprilie a acestui an.

Regizorul, scenaristul si producatorul Cristian Comeaga isi descrie filmul ca fiind “o istorisire marturisita, un discurs subiectiv. Nici o intamplare, loc sau personaj nu spune despre mine, dar toate la un loc ma povestesc pe de-a-ntregul. De aceea, de data asta, mi-e si usor si greu sa pledez”.

“Cel Ales”, in regia lui Cristian Comeaga este unul din cele zece filme carora le-a fost acordata distincția “Rising Star Award” in competiția Canada International Film Festival 2015. Dupa cele 4 premii obținute la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood, printre care premiul pentru cel mai bun film narativ si premiul pentru cea mai buna regie, dupa includerea in selecția festivalului de la Tiburon si participarea la North Hollywood Cinefest, distincția obținuta la Vancouver este a patra ocazie in care “Cel Ales” e remarcat pe continentul nord-american.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X