Nadia Comaneci, la premiera filmului despre Nadia Comaneci

2566 vizualizari
Nadia Comaneci si Katie Holmes, la premiera filmului "Eternal Princess"

Nadia Comaneci si Katie Holmes, la premiera filmului "Eternal Princess"

Nadia Comaneci a participat sambata la premiera filmului de scurt metraj “Eternal Princess”, regizat de prietena sa, actrita Katie Holmes, film ce prezinta „lupta, devotamentul si succesul gimnastei Nadia Comaneci”, potrivit website-ului Festivalului Tr|beca.

Nadia Comaneci, pe covorul rosu la Festivalul Tr|beca

Nadia Comaneci, pe covorul rosu la Festivalul Tr|beca

Filmul “Eternal Princess” (Printesa vesnica), un documentar de 16 minute, a fost prezentat in premiera in cadrul Festivalului Tr|beca, desfasurat la New York, in cadrul sectiunii “Shorts: Be Yourself”, sectiune ce include mai multe filme de scurt metraj ce pun in evidenta povesti despre identitatea de sine.

Nadia Comaneci, protagonsita filmului "Eternal Princess"

Nadia Comaneci, protagonsita filmului „Eternal Princess”

Atat Nadia Comaneci, cat si Katie Holmes au postat pe paginile personale de socializare imagini de pe covorul rosu de la Festivalul Tr|beca. Katie Holmes a scris, laturi de fotografia cu cele doua vedete, „O noapte minunata alaturi de draga mea prietena Nadia”.

katie holmesProgramul de documentare “Be Yourself” a inclus, pe langa “Eternal Princess” regizat de Katie Holmes, scurtmetrajele “American Renaissance” (regizat de Ryan Scafuro si Jarred Alterman), “Live Fast, Draw Yung” (regizat de Stacey Lee si Anthony Mathile), “All American Family” (regizat de Andrew Jenks), “Elder” (regizat de Genéa Gaudet), “My Enemy, My Brother” (regizat de Ann Shin).

 

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X