Nadia Comaneci, protagonista filmului „Eternal Princes”

1691 vizualizari
Nadia Comaneci, protagonista filmului „Eternal Princes”

Nadia Comaneci este protagonista unui film de scurtmetraj, regizat de prietena sa, actrita Katie Holmes.

Filmul, intitulat „Eternal Princess” (Printesa Vesnica), are o durata de 30 de minute si va putea fi vazut pe marele ecrane, incepand cu luna aprilie, premiera urmand sa aiba loc la Festivalul Tribeca desfasurat la New York in perioada  15-26 aprilie.

Potrivit indiewire.com, filmul prezinta „extraordinara viata a faimoasei gimnaste romane Nadia Comaneci, care, la varsta de 14 ani, a obtinut primul 10 perfect, în timpul Olimpiadei din 1976, si care, acum, este o mama iubitoare, filantrop si un nume marcant în sport”.

Shorts Program, sectiunea in care a fost inclus filmul despre Nadia Comaneci, cuprinde noua programe: cinci narative, trei documentare si unul care implica o combinatie intre cele doua genuri.

„Be Yourself” se numeşte programul de documentare in care a fost inclus scurtmetrajul regizat de Katie Holmes, filmele din aceasta secţiune concentrandu-se pe povesti despre identitatea de sine. Alaturi de filmul „Printesa Vesnica” mai fac parte din program scurtmetrajele „American Renaissance (regizat de Ryan Scafuro si Jarred Alterman), „Live Fast, Draw Yung” (regizat de Stacey Lee si Anthony Mathile), „All American Family” (regizat de Andrew Jenks), „Elder” (regizat de Genéa Gaudet), „My Enemy, My Brother” (regizat de Ann Shin), se arata pe site-ul festivalului.

 

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X