Nadia Comaneci, stralucitoare la Gala Premiilor Laureus 2015, Shanghai

3535 vizualizari
Nadia Comaneci, eleganta pe covorul rosu de la Gala Premiilor Laureus 2015

Nadia Comaneci, eleganta pe covorul rosu de la Gala Premiilor Laureus 2015

Prezenta la Gala Premiilor Laureus de la Shanghai, Nadia Comaneci a atras toate privirile pe covorul rosu de la Gala Premiilor Laureus, care a avut loc miercuri la Shanghai.

Intr-o rochie lunga, neagra, cu insertii aurii, mulata pe corp si cu un umar gol, fosta mare gimnasta a cucerit intreaga audienta cu prezenta sa extrem de eleganta si silueta perfecta.

„Marea Nadia Comaneci a aratat fabulos ca intodeauna”, scria pe pagina oficiala a Premiilor Laureus.

De altfel, si imaginile postate pe paginile personale de socializare au atras sute de aprecieri si comentarii pozitive cu privire la aparitia Nadiei Comaneci la Gala Premiilor Laureus de la Shanghai.

Nadia Comaneci a participat la eveniment insotita de frate si cumnata sa, precum si de Ilie Nastase si sotia acestuia. Iar la eveniment, Nadia Comaneci s-a reintalnit cu prieteni dragi, fosti mari sportivi internationali, dar si mari actori precum celebrul Bill Murray sau “Sherlock” Benedict Cumberbatch.

Nadia Comaneci friends Laureus 2015

In cadrul evenimentului de miercuri, tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul 1 mondial, si atleta etiopiana Genzebe Dibaba au fost desemnatii sportivii anului 2014. Create in 1999, premiile Laureus invita mii de jurnalisti din toata lumea sa faca nominalizarile la diferitele categorii. Apoi, din lista de nominalizati, 48 de fosti mari sportivi, printre care se afla Nadia Comaneci si Ilie Nastase, decid castigatorii.

Alte stiri

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X