Nadia Comaneci, sustinatorul lui Ion Tiriac la concursul de eleganta Peabble Beach

3070 vizualizari
Nadia Comaneci, alaturi de Ion Tiriac la concursul de eleganta de la Peabble Beach

Nadia Comaneci, alaturi de Ion Tiriac la concursul de eleganta de la Peabble Beach

Nadia Comaneci l-a insotit pe Ion Tiriac la concursul anual de eleganta Peabble Beach.

Concursul de eleganta de la Pebble Beach, California, dedicat automobilelor de epoca, a premiat modelul Rolls-Royce Phantom IV Hooper Sedanca de Ville din anul 1952, apartinand lui Ion Tiriac, cu locul I la categoria “Rolls-Royce and Bentley Postwar”. Automobilul a fost astfel validat drept cel mai bine restaurat vehicul din sectiunea sa. Acestui premiu i s-a alaturat distinctia “Lucius Beebe Trophy”, premiu pentru autovehiculului pe care juriul il considera a fi in asentimentul lui Lucius Beebe – unul dintre primii membri ai juriului acestui concurs.

Nadia Comaneci si Ion Tiriac, alaturi de masina castigatoare

Nadia Comaneci si Ion Tiriac, alaturi de masina castigatoare

In urma acestor reusite, Nadia Comaneci a postat pe pagina sa pe socializare o fotografie alaturi de Ion Tiriac si masina castigatoare, cu urmatorul mesaj: „Primul loc pentru Romania la Concursul de Eleganta Pebble Beach. Alaturi de masina Rolls Royce Phantom IV a lui Ion Tiriac. Felicitari!”

”Pebble Beach Concours d’Elegance” reuneste unele dintre cele mai vechi si mai luxoase masini de epoca si contine o licitatie in care pasionatii isi pot completa colectiile.

Alte stiri

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X