Nadia Comaneci sustine initiativa actritei Nastassja Kinski privind importanta sportului pentru copii

2032 vizualizari
Nadia Comaneci, alaturi de Romania la Campionatele Mondiale de la Glasgow

Nadia Comaneci, alaturi de Romania la Campionatele Mondiale de la Glasgow

Actrita Nastassja Kinski, care a participat weekendul acesta  la Festivalul International de Film din Transilvania la Cluj, fiind un mare fan al Nadei Comaneci, a vizita Centrul de pregatire a gimnastelor de la Deva.

Actrita isi doreste sa realizeze un documentar despre importanta sportului in dezvoltarea copiilor , in care va include si tara noastra cu povestea gimnastei de nota zece Nadia Comaneci. Cunoscuta pentru rolurile din Tess, Cat People sau Paris Texas, actrita Nastassja Kinski a declarat, la gala de inchidere a festivalului, ca este o mare admiratoare a gimnastei noastre Nadia Comaneci.

Cunoscuta pentru rolurile din Tess, Cat People sau Paris Texas, actrita Nastassja Kinski a declarat, la gala de inchidere a festivalului, ca este o mare admiratoare a gimnastei noastre Nadia Comaneci.

Luni, actrita deja a fost in vizita la centrul unde in trecut s-a antrenat Nadia si unde acuma se antreneaza gimnastele care vor sa-si urmeze visul in lumea sportului. La randului ei, Nadia Comaneci ii raspunde actritei printr-o postare pe pagina de facebook personala.

Actrita de origine germana a fost dornica sa afle cum decurge pregatirea gimnastelor, si a primit toate detaliile de la antrenorul lotului national de junioare, Nicolae Forminte.

Sursa: Stirile ProTv

Alte stiri:

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X