Nationala masculina de handbal: ”Meciul cu Finlanda, cel mai important”

1410 vizualizari
Romania a invins Italia in preliminariile Campionatului Mondial de handbal masculin 2017

Romania a invins Italia in preliminariile Campionatului Mondial de handbal masculin 2017

Performanta handbalistelor Romaniei la Campionatul Mondial, unde au cucerit medalia de bronz, a ambitionat si nationala masculina.

Jucatorii antrenati de Aihan Omer nu au avut vacanta, pentru ca miercuri au meci greu in Finlanda, al treilea din preliminariile pentru Mondialul de handbal masculin din 2017. Tricolorii au o infrangere, cu Austria, si o victorie, cu Italia, in Grupa 2.

”Suntem pregatiti si foarte determinati. Suntem constienti de faptul ca meciul din Finlanda este cel mai important al grupei, pentru ca un punct pierdut in Finlanda distruge orice sansa de a ne califica”, a spus Aihan Omer, selectionerul Romaniei pentru Digi Sport.

Si jucatorii simt importanta acestui meci, cum este si cazul lui Alexandru Csepreghi, legitimat la US Creteil.

”Ne-am pregatit chiar si pe data de 31 decembrie, dar si pe 1 ianuarie. Eu zic ca mergem cu forte proaspete acolo”, a spus Csepreghi.

Daca Romania are o victorie si un esec, in schimb Finlanda a pierdut ambele meciuri disputate pana acum cu Austria si cu Italia. Doar prima clasata se va califica in faza play-off si se va bate pentru unul dintre cele noua locuri ale Europei la turneul din Franta.

Alte stiri

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X