Noi proiecte ale Fundatiei Nadia Comaneci: un magazin online si un centru sportiv – educativ pentru copii

1666 vizualizari

La peste 3 ani de la inceperea activitatii in Romania si o serie de programe de succes, Fundatia Nadia Comaneci anunta lansarea a doua noi proiecte.

Primul proiect consta intr-un magazinul online, disponibil la adresa www.nadiacomaneci.eu, al carui principal scop este sa ofere admiratorilor gimnastei-simbol a Romaniei obiecte personalizate cu numele si imaginea Nadiei. Prin fondurile obtinute din comercializarea acestor obiecte se vor putea finanta o parte din programele initiate de Fundatie.

Al doilea proiect al Fundatiei este Centrul sportiv-educativ MiniMe, adresat copiilor cu varste intre 2 si 11 ani. Centrul MiniMe va fi realizat in Bucuresti, in acest moment, fiind necesare fonduri pentru renovare si amenajare.

Proiectele derulate prin fundatia care imi poarta numele isi propun sa sustina tanara generatie din Romania, sa creeze deprinderile pentru un stil de viata sanatos si sa dezvolte dorinta de autodepasire, de obtinere a performantei.

Cred ca numai impreuna putem transforma visele in realitate, va invit sa fiti alaturi de noi, sa sprijiniti noile proiecte lansate acum, in pragul Sarbatorilor de Craciun”, a declarat Nadia Comaneci.

Admiratorii Nadiei vor putea gasi pe “rafturile” magazinului online obiecte de imbracaminte sportive, rechizite, jucarii sub sigla proiectului “MiniMe”, precum si Papusa Nadia si cartea pentru copii Prietena mea, Nadia.

Dupa mai bine de doua decenii, Papusa Nadia a fost relansata in decembrie 2009 de Fundatia Nadia Comaneci in colaborare cu fabrica de jucarii “Aradeanca”. Fondurile stranse prin comercializarea papusii sunt directionate catre programul social al Fundatiei „10 pentru gimnastica”, destinat sprijinirii tinerelor gimnaste din Romania.

Cartea pentru copii Prietena mea, Nadia este realizata in colaborare cu Editura Elibris, editura specializata in realizarea de carti personalizate. Cartea ii invita pe copiii de orice varsta sa ia parte la o poveste fascinanta despre o comoara care nu este ascunsa in niciun loc secret, ci se afla in fiecare dintre noi – ambitia de a ne urma visul. Fiecare carte va fi personalizata cu numele destinatarilor si al prietenilor lui, care vor fi personajele principale, alaturi de insasi Nadia. Cartea este editata in conditii grafice deosebite, cu imagini color, care ii vor incanta pe cei mici. Fondurile stranse prin comercializarea cartii vor fi dedicate finantarii proiectelor Fundatiei. Cartea poate fi achizitionata de pe site-ul fundatiei: www.nadiacomaneci.eu si de pe pagina special realizata de Editura Elibris: www.nota10.eu unde se poate vedea si un demo al cartii.

Un alt nou proiect initiat de Fundatia Nadia Comaneci esteCentrul MiniMe. Acesta vizeaza crearea unui centru in care copiii intre 2 si 11 ani sa faca miscare alaturi de parinti, apoi in echipe, indrumati de instructori. Proiectul MiniMe este un raspuns la una din problemele cu care se confrunta societatea de astazi – dezvoltarea armonioasa a copiilor din punct de vedere motric, psihic si emotional. Pe langa sala de sport, in centrul MiniMe va fi amenajata si o sala de cursuri, unde copiii vor putea participa la cursuri de dezvoltare a competentelor IT, aeromodelism, navomodelism, desen, pictura, origami, lucru manual.

Partenerii proiectului, pana in acest moment, sunt: BRD – Groupe Societe Generale, Microsoft, Artimex Sport, AdePlast, Baxi Romania, Global Design, Cersanit. 

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X