O luna pentru inscrierea Romaniei la Universiada de vara din 2021

1949 vizualizari
O luna pentru inscrierea Romaniei la Universiada de vara din 2021

Federația Internationala a Sportului Universitar (FISU) a prelungit cu o luna termenul de depunere a candidaturii pentru organizarea Universiadei de vara din 2021, stabilit initial pentru 31 martie 2015.

Amanarea a fost anuntata printr-o scrisoare oficiala adresata marti Ministrului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, precizeaza sursa amintita. Gazda Universiadei de vara din 2021 va fi aleasa in luna noiembrie 2015.

Proiectul de tara ”Universiada de Vara 2021 in Romania”, initiat de Asociatiile ”Student Sport Romania” si ”Vasile Tomoiaga”, mai are nevoie doar de acordul premierului Victor Ponta si de semnatura finala a ministrului Sorin Mihai Cimpeanu.

Proiectul Universiadei este sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti, prin primarul general Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu, Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Român, de principalele federatii sportive nationale, de numeroase organizatii scolare, universitare si de tineret, precum si de sportivi romani de renume.

Sursa photo: Facebook Universiada 2021

Alte stiri:

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X