O mare admiratoare a Nadiei, din Malaysia, a castigat licitatia pentru o papusa cu autograful gimnastei

1660 vizualizari
O mare admiratoare a Nadiei, din Malaysia, a castigat licitatia pentru o papusa cu autograful gimnastei

Licitatia organizata de Fundatia Nadia Comaneci si site-ul iDieta.ro, pentru o papusa Nadia, cu autograful campioanei, a fost castigata de Mai Loon Goh, o sustinatoare a Nadiei, din Malaysia.

Suma pe care a licitat-o Mai Loon a fost de 200 dolari, bani care vor fi folositi in programul „10 pentru gimnastica”, derulat de Fundatia Nadia Comaneci pentru a veni in sprijinul tinerilor sportivi care se antreneaza in cluburile de gimnastica din Romania.

Castigatoarea licitatiei a dorit sa dea o declaratie, care justifica gestul sau. „Nadia a inspirat milioane de fani din lumea intreaga, nu doar in sport, ci si in viata cotidiana. De cand am inceput corespondenta cu Nadia (2001) intelepciunea ei, indrumarile si sprijinul ei, m-au ajutat sa duc la indeplinire sarcini pe care altii le credeau imposibile intru ajutorarea celorlalti. In toti acesti ani, i-am fost pe delin recunoscatoare Nadiei si de aceea incerc si eu sa o ajut. Am colaborat indeaproape cu Nadia in actiunile ei de caritate timp de 9 ani. Stiu ca Nadia iubeste cu patima Romania si cum a lucrat pentru a sprijini copiii romani in practicarea gimnasticii.

La randul sau, Nadia Comaneci, a salutat gestul sustinatoarei sale din Malaysia: „Ii multumesc lui Mai Loon pentru ca a fost inca o data alaturi de mine si s-a implicat in programul „10 pentru gimnastica”, prin achizitionarea papusii scoase la licitatie. Sunt deja aproape 10 ani de cand Mai Loon imi ofera suport in actiunile caritabile pe care le sustin si ii sunt recunoscatoare pentru dedicarea si atasamentul ei fata de gimnastica romaneasca. M-as bucura sa fie cat mai multi oameni ca ea.

Papusa Nadia a fost lansata in decembrie 2009 si poate fi achizitionata in continuare din reteua de magazine Diverta, din supermarketul Quick Deli si online, pe www.hometech.bizoo.ro . Fundatia Nadia Comaneci va organiza, in curand, o noua licitatie pentru o papusa cu semnatura Nadiei.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X