Parteneriat Fundația Nadia Comăneci – Profi în proiectul ”10 pentru gimnastică”

2128 vizualizari
Parteneriat Fundația Nadia Comăneci – Profi în proiectul ”10 pentru gimnastică”

Fundația Nadia Comăneci continuă proiectul ”10 pentru gimnastică”, având sprijinul unui nou partener, compania Profi. Astfel, proiectul ”10 pentru gimnastică” a fost selectat de compania Profi ca parte din propria campanie CSR din acest an ”Te costă 0 lei să ajuți”.

Compania Profi selectează în fiecare an șapte proiecte, dezvoltate la nivel național de diferite ONG-uri, pe care le susține printr-o donație totală de 1.500.000 de lei. Anul acesta, printre proiectele selectate de compania Profi se află și proiectul ”10 pentru gimnastică” desfășurat de Fundația Nadia Comăneci.

Prin programul “10 pentru gimnastică”, Fundația Nadia Comăneci urmărește să sprijine tinerii sportivi din cele peste 50 de școli de gimnastică din România, dornici să atingă cele mai ambițioase standarde de performanță.

În cadrul acestui program, Fundația Nadia Comăneci a lansat ”Bursele 10 pentru gimnastică”

Proiectul ”Bursele 10 pentru gimnastică” are ca obiectiv sprijinirea tinerelor gimnaste care au rezultate bune atât în competiţiile de profil, cât şi la școală, dar care din cauza situaţiei financiare precare a familiei riscă să abandoneze activitatea sportivă. Proiectul se desfășoară la nivel național, toate cluburile de gimnastică din țară fiind încurajate să îşi susţină tinerele gimnaste să aplice la o bursă „10 pentru gimnastică”.

În anii anteriori, sportivele selectate pentru acordarea burselor ”10 pentru gimnastică” au continuat să obțină rezultate bune la competițiile sportive, iar o parte dintre ele au fost selectate în loturile de junioare de la Onești sau Deva.

”Alegerea Profi de a susține proiectul ”10 pentru gimnastică” reprezintă pentru noi o nouă confirmare a importanței și impactului activității Fundației Nadia Comăneci. Sportul românesc și gimnastica, în special, a fost întotdeauna un bun ambasador pentru țara noastră și ne dorim să oferim o șansă tinerelor talente să ajungă la nivelul pe care și-l doresc. Avem copii cu mare potențial, care au capacitatea să reprezinte țara noastră cu succes la viitoarele competiții internaționale, dar care riscă să renunțe la antrenamente din cauza situației financiare mai dificile a familiilor din care provin și ar fi păcat pentru aceștia să rateze șansa de a dovedi ce pot și de a ne face mândri că suntem români”, a declarat Virgil Munteanu, vicepreședintele Fundației Nadia Comăneci.

Prin parteneriatul Fundației Nadia Comăneci cu Profi, orice client Profi se poate implica în susținerea proiectului ”10 pentru gimnastică”.

Astfel, în perioada 9 septembrie – 3 octombrie 2019, clienții Profi pot să scaneze la infoschioșcurile din magazinele Profi bonul de casă primit pentru cumpărăturile efectuate, să voteze unul dintre cele șapte proiecte incluse în campanie și să aleagă să își îndrepte votul către proiectul ”10 pentru gimnastică” al Fundației Nadia Comăneci. La finalul campaniei Profi, compania va direcționa o parte din din totalul bugetului alocat campaniei proprii, proporțional cu numărul de voturi aferent, către proiectul ”10 pentru gimnastică” al Fundației Nadia Comăneci și, astfel, către tinerele gimnaste viitoare campioane.

 

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X