Parteneriatul dintre Humanitas și Fundația Nadia Comăneci merge mai departe!

1397 vizualizari
Parteneriatul dintre Humanitas și Fundația Nadia Comăneci merge mai departe!

Începând cu ziua de 1 Martie, în urma deciziei de continuare a parteneriatului dintre Editura Humanitas și Fundația Nadia Comăneci, cartea „Scrisori către o tânără gimnastă” semnată de Nadia Comaneci se va gasi în librării.

Cartea, tipărită la Editura Humanitas, este un proiect al Fundației Nadia Comăneci derulat cu sprijinul  RomtelecomDolce Sport și Gatorade.

Cartea cuprinde o serie de minieseuri care surprind momente-cheie din cariera celei care a devenit prima gimnastă din lume notată cu 10 absolut după prestaţia de la paralele inegale din cadrul Olimpiadei din 1976 de la Montreal. Prin stilul direct și sincer, cartea își cucerește cititorii încă de la primele pagini, lăsându-i să intre într-o lume a emoțiilor, a ambițiilor, a viselor și, mai ales, a speranței.

Fondurile strânse în urma comercializării cărții vor fi direcționate spre dezvoltarea activității Centrului MiniMe al Fundației Nadia Comăneci, în cadrul căruia se desfășoară cursuri și ateliere de dezvoltare personală și sportivă pentru copii cu vârste cuprinse între 1-12 ani.

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X