Perechea de jucatori Florin Mergea si Rohan Bopanna castigatori in Grupa A din Turneul Campionilor

1401 vizualizari
Mergea si Bopanna, in optimi la Australian Open

Mergea si Bopanna, in optimi la Australian Open

Perechea Florin Mergea / Rohan Bopanna (Romania/India, nr. 8) a pierdut, joi, cu scorul de 4-6, 6-1, 5-10, in fata cuplului Simone Bolelli/Fabio Fognini (Italia, nr. 5), in penultima partida a Grupei A a Turneului Campionilor. In ciuda infrangerii cuplul romano-indian se califica in semifinale de pe primul loc al grupei, informeaza Mediafax.

Turneul Campionilor: Florin Mergea si Bopanna castiga Grupa A, desi au fos invinsi de Bolelli/Fognini

Cu prezenta in penultimul act asigurata dupa ce au castigat primele doua meciuri in grupa, Mergea si Bopanna au inceput prea relaxati partida. Ei au pierdut sapte puncte la rand in startul meciului, primele patru pe serviciul lui Bopanna. Break-ul reusit le-a fost suficient italienilor pentru castigarea primului set, cu 6-4, dupa 30 de minute de joc.

In continuare, Mergea si Bopanna au speculat veriga slaba din jocul adversarilor, serviciul lui Fognini, si au obtinut doua break-uri, punand capat setului secund in 20 de minute, cu 6-1. Mai atenti si mai precisi in super tie-break, italienii s-au impus cu 10-5, dupa 61 de minute de la inceputul jocului. Aceasta este prima victorie a echipei Bolelli si Fognini la Turneul Campionilor din acest an, dar ei parasesc competitia.

In ultima partida a Grupei A, americanii Bob si Mike Bryan vor intalni, tot miercuri, de la ora 20.00, echipa Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia, nr. 4), intr-un meci pentru stabilirea celei de-a doua echipe calificate in semifinale.

Alte stiri

 

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X