Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca-Ioana Olaru s-a calificat in turul doi la US Open

1677 vizualizari
Irina Begu si Raluca Olaru, in turul doi la dublu feminin US Open

Irina Begu si Raluca Olaru, in turul doi la dublu feminin US Open

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca-Ioana Olaru s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu feminin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Olaru a declarat, dupa calificare, ca inceputul a fost mai slab, dar a precizat ca este bucuroasa pentru victorie, informeaza AGERPRES.

Jucatoarea de tenis Raluca-Ioana Olaru a declarat, miercuri, dupa calificarea alaturi de Irina-Camelia Begu in turul doi al probei de dublu feminin de la US Open, ca inceputul a fost mai slab, dar a precizat ca este bucuroasa pentru victorie.

„Sunt foarte bucuroasa pentru aceasta calificare. Inceputul a fost slab pentru mine si Irina, dar ma bucur ca am revenit. Am comunicat bine si pana la sfarsit cred ca am facut un meci bun. Eu si Irina ne cunoastem de mult timp, ne pregatim in acelasi loc si avem acelasi antrenor de ani buni. Este a doua oara cand jucam impreuna, dupa turneul de la Toronto, dar ne intelegem bine si sper sa jucam mai des in viitor. US Open este unul dintre turneele mele favorite”, a spus Olaru.

Begu si Olaru au invins, in runda inaugurala, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-2, dupa o ora si 47 de minute, cuplul Oksana Kalasnikova/Katalin Marosi (Georgia/Ungaria).

In turul doi, Irina-Camelia Begu si Raluca-Ioana Olaru vor intalni perechea spaniola Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, cap de serie numarul 8, care a trecut, cu scorul de 6-1, 7-5, de cuplul Kimiko Date-Krumm/Mandy Minella (Japonia/Luxemburg).

Pentru calificarea in turul doi la US Open, Begu si Olaru vor primi un cec in valoare de 21.700 de dolari.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X