Performanță incredibilă! Novak, pe podium la Campionatul Mondial de Paraciclism

869 vizualizari
Performanță incredibilă! Novak, pe podium la Campionatul Mondial de Paraciclism

Eduard Novak revine în elita ciclismului mondial! Președintele federației române de ciclism și medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Londra, Novak a câștigat medalia de bronz la Campionatele Mondiale de Paraciclism pe șosea de la Emmen (Olanda). El a încheiat cursa de 31,2 km în 41 min și 38 sec.

“După șase ani, mă aflu iar pe podiumul Campionatelor Mondiale, pentru mine este un vis. Am crezut și m-am antrenat foarte mult în acest an pentru acest rezultat. Această medalie mi-a adus înapoi încrederea pentru Jocurile Olimpice și îmi voi dedica tot acest timp ca să obțin încă o medalie la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Ar fi un vis și ceva de neuitat” – Eduard Novak, președinte FR Ciclism.

În vârstă de 43 de ani, Eduard Novak are un palmares impresionant. În 2012, la Jocurile Paralimpice de la Londra, a cucerit medalia de aur în proba de urmărire pe pistă, dar și medalia de argint în proba de contratimp pe șosea. La ediția din 2008 a Jocurilor Paralimpice, la Beijing, Novak a câștigat medalia de argint în proba de contratimp pe șosea.

 

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X