Peste 90 de gimnaste așteptate la Cupa “Nadia Comăneci”

1013 vizualizari
Peste 90 de gimnaste așteptate la Cupa “Nadia Comăneci”

Fundația Nadia Comăneci în parteneriat cu CSM Onești organizează a V-a ediție a Cupei Nadia Comăneci.  Evenimentul sportiv se va desfășura în perioada 26-28 aprilie și face parte din programul competițional.  Cupa “Nadia Comăneci” are invitate peste 90 de gimnaste de la cea mai mica categorie de concurs, 9-11 ani, respectiv junioare III, nivelul  I și II de la mai multe cluburi de gimnastică din țară.

 

La acest eveniment sportiv sunt așteptate sportive de la cele două cluburi din Onești, Colegiul Sportiv Nadia si CSM-ul, precum și de la cluburile de gimnastică din Arad, București,  Dinamo și  Steaua, Focșani,  Bacău, Bârlad, Ploiești. 

 

“Mă bucur că putem organiza în Onești această competiție care a ajuns la a V-a ediție. Îi mulțumesc lui Ingrid Istrate, directorul CSM ONEȘTI, pentru implicarea de care dă dovadă și că, alături de colegii mei din Fundația Nadia Comăneci, pune foarte mult suflet pentru a oferi micilor gimnaste posibilitatea participării la un eveniment de valoare. Cred că prin implicarea noastră putem sprijini descoperirea de noi viitoare campioane ale României! Invit toți iubitorii sportului să participe la acest eveniment, sportivii au nevoie de susținerea noastră de la primele competiții!” a declarant Nadia Comăneci.

„Cu sprijinul sponsorilor acestei ediții: Dedeman, SCC Erbașu, Internațional Alexander Group, am reușit ca și în acest an să pregătim surprize frumoase pentru gimnastele care vor participa la Cupă. Toate sportivele vor primi rucsaci, tricouri, brățări personalizate, cărțile – Scrisori către o tânără gimnastă și Călătorie în lumea gimnasticii. Pentru sportivele care vor urca pe podium avem pregătite premii constând în burse în bani și cadouri trimise special de către Nadia” a spus Virgil Munteanu, Vicepreședinte Fundația Nadia Comăneci.

Ingrid Istrate, sufletul acestei competiții, directorul CSM Onești, a reușit, ca în fiecare ediție să pregătească, împreună cu colectivul pe care il coordonează, toate detaliile necesare realizării unui eveniment sportiv de excepție.

“În acest an vom avea invitate 12 cluburi de gimnastică din țară, va fi un adevărat regal de gimnastică. Cupa Nadia Comăneci este  un eveniment pe care colegii din țară și arbitrii îl așteaptă cu nerăbdare. Cu suportul Nadie vom avea expuse în sală și cupe câștigate pe parcursul activității ei competiționale.” Ingrid Istrate, Director CSM Onești.

Echipa CSM Onești și a Fundației Nadia Comăneci finalizează ultimele detalii pentru un eveniment sportiv de performanță, Cupa Nadia Comaneci, ajuns deja o tradiție în lumea gimnasticii și orașului care a dat cea mai mare gimnastă a lumii. 

 
 

Comments are closed.

 
 
 
 

Parteneri

X