Premii pentru sportivii si antrenorii de gimnastica, haltere si tenis

2110 vizualizari
MTS a premiat sportivii si antrenorii de gimnastica, haltere si tenis

MTS a premiat sportivii si antrenorii de gimnastica, haltere si tenis

In urma rezultatelor obtinute la Campionatele Europene si Fed Cup, sportivii si antrenorii loturilor nationale din cadrul federatiilor de gimnastica, haltere si tenis au fost premiati cu suma totala de 179.605 euro, de catre Ministerul Tineretului si Sportului.

„Premiile au insumat un total de 790.820 lei, respectiv, 368.225 lei pentru Federatia Romana de Gimnastica, 378.895 lei pentru Federatia Romana de Haltere si 43.700 lei pentru Federatia Romana de Tenis”, se arata in comunicatul de presa transmis de MTS agentiei Mediafax.

Este extrem de important sa fim prezenti alaturi de sportivii nostri in vederea promovarii si intaririi Sportului de performanta, iar recunoasterea admiratiei pe care o purtam celor care isi folosesc toata determinarea pentru a castiga competiţii internationale impreuna cu pregatirea constanta a sportivilor, cat si a antrenorilor sunt atat de necesare in eficientizarea intregului ecosistem al sportului romanesc ca voi sa puteti continua drumul spre succes”, a declarat Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, in cadrul evenimentului de acordare a premiilor.

Pe podium , au fost felicitati urmatorii sportivi si antrenori:
1. Federatia Romana de Haltere:
Sportivi: CROITORU Florin Ionut, ROSU Alexandru, CSENGERI Monica Suneta, LEPSA Irina Lacramioara, AANEI Andreea;
Echipa Tehnica: NICU Vlad – Antrenor Principal Prim Vice Presedinte FRIH si Presedinte FRH; BECHERU Petre – Antrenor Secund, Antrenor Lot Olimpic Seniori; VALCEANU Aurica – Kinetoterapeut DOCIU Virgil – Metodist, Director Tehnic; PADURE Alexandru – Reprezentant FRH.

2. Federatia Romana de Gimnastica:
Sportivi: MUNTEANU Andreea Eugenia, BERBECAR Marius Daniel;
Echipa Tehnica: BITANG Maria – Antrenoare Principala lot feminin, BELLU Octavian – Antrenor Principal lot feminin; SUCIU Ioan – Antrenor Principal lot masculin; STOICA Adrian – Presedinte FR Gimnastica.

3. Federatia Romana de Tenis:
Sportivi: BEGU Irina; DULGHERU Alexandra; MITU Andreea; OLATU Raluca; CERCEL Alina;
Echipa Tehnic: Theo Cercel – Preparator fizic; Marian Gheba – Kinetoterapeut; Wiiliam Birau – Sparing partener; Dobre Daniel – Antrenor; Apostu Efremov Artemon – Antrenor.

 

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X