Primul Campionat European de snooker rezervat profesionistilor va fi gazduit de Romania

1688 vizualizari
Primul Campionat Mondial de snooker

Primul Campionat Mondial de snooker

Romania va gazdui in toamna anului viitor, la Bucuresti, prima editie a Campionatului European de snooker, rezervata jucatorilor profesionisti, informeaza Mediafax.

Evenimentul va avea avea loc in octombrie sau noiembrie 2016 si este organizat de World Snooker, aceeasi institutie care se ocupa si de Campionatul Mondial de snooker de la Teatrul Crucible din Sheffield.

Editia din 2016 a Campionatelor Europene de snooker este cea mai noua competitie pe care World Snooker o va organiza.Conform surselor citate, partener in organizarea acestei prime editii a CE de snooker este compania McCann Thiess Events, care ii va aduce la Bucuresti in acest weekend pe Ronnie O’Sullivan si Stuart Bingham.

Contactat de MEDIAFAX, Adrian Thiess, a precizat ca este vorba de un eveniment major: „Nu va pot da amanunte deocamdata. Va pot spune doar ca este vorba poate de cel mai important eveniment oficial care va avea loc in Romania”.

La editia din anul viitor ar putea participa printre altii Stuart Bingham, Shaun Murphy, Judd Trump, Mark Selby sau Ronnie O’Sullivan.

Alte stiri

 
 
 
 
 
 

Parteneri

X