Centrul MiniMe

8225 vizualizari

Centrul MiniMe este un proiect non-competitional care presupune crearea unui centru in care copiii, cu varste cuprinse intre 1 si 12 ani, sa faca miscare alaturi de parintii lor, dar si individual si in echipe, indrumati de instructori.

Concept

Proiectul MiniMe doreste a fi un raspuns la una din problemele cu care se confrunta societatea de astazi – dezvoltarea armonioasa a copiilor din punct de vedere motric, psihic si emotional.

Pentru tinerii din societatea de azi, miscarea nu mai are un loc prioritar, fiind vazuta doar ca o alta activitate obligatorie pentru scoals. Prescolarii petrec din ce in ce mai putin timp alaturi de parintii lor, fapt ce le afecteaza negativ cresterea si dezvoltarea din toate punctele de vedere. In schimb, practicarea sportului si dezvoltarea unei gandiri creative contribuie la crerea unui adult sanatos si activ in societate.

Actiuni

Centrul MiniMe include o sala de sport si o sala de dans, care poate fi transformata in sala de ateliere. Oferta de cursuri MiniMe include cursuri de educatie fizica, gimnastica si sport, cursuri de dans modern, dansuri populare si balet clasic, cursuri de arte martiale, cursuri de pictura si teatru, ateliere de creativitate si indemanare, precum si cursuri de sport, dans si aerobic pentru perechi copil + mama.

La Cursurile MiniMe participa atat copii care isi achita o parte din costurile necesare organizarii cursului, precum si copii a caror participare este permisa fara nicio taxa, din considerente sociale sau de performanta.

In primii trei ani de la deschidere, la Cursurile MiniMe au participat peste o mie de copii.

 

Parteneri

Topoloveni
Praktiker
Microsoft
Artimex
 
Aramis
Savana
Securitas
BRD - Partener Fundatia Nadia Comaneci
 
 
 
 
 

Parteneri

X