Feeria Craciunului

6652 vizualizari

A doua editie a spectacolului “Feeria Craciunului” a avut loc luni, 19 decembrie 2016, la Teatrul de pe Lipscani, sub denumirea “Feeria Cadourilor”.

De aceasta data, au urcat pe scena peste 130 de copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 9 ani, participanti la cursurile de dans si balet din cadrul MiniMe.

bq6b9936

Impartiti pe grupe de varsta si pregatire, copiii au urcat rand pe rand pe scena, in coregrafii pline de energie si emotie, in aplauzele celor aproape 400 de parinti, bunici si alti invitati.

Si in acest an, Mos Craciun a venit mai devreme, sa ii rasplateasca pe dansatorii si balerinele MiniMe cu daruri minunate, oferite cu sprijinul partenerilor Tymbark Romania, Secom Romania, Alka, Chipita, 7 days, Tedi, Boomerang, Helen Doron English, Crystal Dental Clinic, Bebe Librarie, Karisa Akademie, Atelier Creatif by Camelia, Superalimenteshop si Jolly Kids Store.

„Eu ii iubesc pe toti acesti copii si ei stiu asta. Si sunt tare mandra de ei. Nu stiu daca este un coregraf care sa se simta atat de mandru de copiii lui si atat de iubit”, a spus Viviana German – Potlog.

bq6b9700

„Este al patrulea eveniment de dans si balet pe care il organizam. Si de la editie la editie, numarul copiilor participanti este in crestere. Este foarte multa munca, dar bucuria si lumina de pe chipurile celor mici merita tot efortul. Iar cand ai o echipa atat de frumoasa, ies lucruri cu adevarat exceptionale”, a adaugat Iuliana Roca, managerului Centrului MiniMe.

 

Editii anterioare

Fundatia Nadia Comaneci a organizat joi, 3 decembrie 2015, primul spectacol de Craciun, in cadrul proiectului MiniMe. IRNA5822

Organizat inaintea sarbatorilor de iarna, evenimentul “Feeria Craciunului” a avut loc la Teatrul de pe Lipscani si a reunit 100 de copii, cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani, participanti la cursurile de dans modern si balet clasic organizate in cadrul Centrului MiniMe si coordonate de Coregraf Viviana German. Pe scena ar fi trebuit sa urce peste 110 copii, dar epidemiile de sezon au impiedicat cateva dansatoare si balerine sa se bucure de acest moment special.

In total, au urcat pe scena 8 grupe de dans si balet, fiecare prezentand pana la cinci coregrafii diferite. In premiera, pe scena “Feeriei Craciunului” a urcat si grupa de balet clasic – initiere, deschisa cu doar doua luni in urma, pentru fetite de 3-4 ani. Tot in premiera, una dintre grupele de balet clasic – nivel avansat – au avut si un moment de coregrafie individuala.

IRNA6377

“Acesta este al doilea eveniment cu si pentru copiii de la Centrul MiniMe. Primul eveniment marca MiniMe a fost “Feeria Dansului”, organizat in luna iunie 2015. Iar succesul din vara ne-a dat incredere ca putem reedita spectacolul. A fost ceva mai dificil sa gasim o sala potrivita, mai ales ca decembrie este o luna foarte solicitata, dar in cele din urma am reusit sa avem exact sala dorita – incapatoare si cu o scena ofertanta”, a declarat Iuliana Roca, Project Manager MiniMe.

“Spectacolul a iesit exact asa cum ne-am dorit. Doar absenta unor dansatoare si balerine a umbrit putin evenimentul. Cateva erau chiar unele dintre cele mai vechi dansatoare si balerine ale noastre. Stim cat de mult si-ar fi dorit sa fie pe scena si noi le-am simtit lipsa la fel de mult. Dar au fost in sufletele noastre si le-am aplaudat chiar si in lipsa. Si stim ca la urmatorul spectacol vor fi aplaudate la scena deschisa, asa cum merita”, a declarat si Coregraf Viviana German, multumita de rezultatul exceptional al muncii din toamna anului 2015.

IRNA7229

Spectacolul “Feeria Craciunului” a fost aplaudat de cei peste 400 de parinti, bunici, matusi si prieteni ai micutelor vedete MiniMe.

Dar marea surpriza a evenimentului, inclusiv pentru micutii protagonisti, a fost sosirea lui Mos Craciun. Impresionat de evolutia copiiilor, Mos Craciun i-a rasplatit pe micuti cu medalii si diplome, dar si cu numeroase daruri, oferite cu sprijinul partenerilor Tymbark, Rostar, Alka, Haribo, Tedi, Fineti, 7Days, Aqua Carpatica, Chipicao, Salatini Junior, Toortitzi, Alfers, Biscuitii Casei, Editura Diana si Fabrica de Sandwichuri. Evenimentul s-a bucurat si de parteneriatul cu Kif Studio, GoPrint, Infinity Trophy, Smart & Happy Child si Evenimentul Zilei.

diploma feeria craciunului

Feeria Craciunului in imagini

 

Parteneri

 
 
 

Parteneri

X