First Bebe

3597 vizualizari

22Concept

Initiat de Fundatia Romanian Angel Appeal in parteneriat cu Fundatia Nadia Comaneci, proiectul se adreseaza parintilor care asteapta primul copil. Programul include cursuri gratuite pentru parinti, sustinute de medici specialisti ginecologi-obstetricieni, neonatologi sau pediatri si acopera o tematica variata cu privire la evolutia sarcinii, pregatirea pentru nastere, alaptarea si ingrijirea nou-nascutului sau lauzia. Totodata, proiectul pune la dispozitia viitorilor parinti materiale video, o biblioteca ce contine carti de specialitate, DVD-uri cu documentare legate de sarcina si nastere, precum si posibilitatea de a se familiariza inca din timpul sarcinii cu cerintele vietii de parinte.

Actiuni

  • Proiectul a avut lansarea oficiala in cadrul conferintei de presa din 10 decembrie 2007, in prezena Nadiei Comaneci si a Gabrielei Vranceanu Firea.
  • Pe 15 decembrie, Nadia a participat la unul din cursurile organizate in cadrul proiectului First Bebe initiat de Fundatia Romanian Angel Appeal. Am apreciat de la inceput aceasta initiativa. Stiu foarte bine ce emotii traiesc tinerii parinti si cat de utile sunt aceste informatii oferite de First Bebe. Acest proiect are meritul de a selecta cele mai bune sfaturi pentru parinti.”, a declarat Nadia Comaneci.
  • In iunie, 2008 se lanseaza DVD-ul Jurnal de sarcina. Materialul este realizat sub forma unui documentar despre sarcina, care aduce in discutie toate temele de maxim interes pentru viitorii parinti, in special pentru cei care asteapta primul copil. Materialul este avizat de Ministerul Sanatatii Publice.
  • Martie, 2009 apare al doilea documentar – DVD-ul Naşterea: traseul viitoarei mame in maternitate aduce informatii utile parintilor aflati in asteptarea primului copil, raspunzand detaliat prin intermediul echipei medicale intrebarilor cu care se confrunta orice viitoare mamica.
 

Parteneri

Romanian Angel Appeal
 
 
 
 

Parteneri

X